Mai névnapos
Ma 2021. April 22. Thursday,
Csilla, Noémi napja van.
Holnap Béla napja lesz.

Nap kel: 05:49
Nap nyugszik: 19:43
Szülinaposaink
Ma ünneplik szülinapjukat:

asconauta
dexter

Boldog születésnapot kívánunk nekik!
A nap vicce
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen?

Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Legújabb fénykép hozzászólások
MaMa - Várgesztes-i vár
MaMa - Várgesztes-i mászófal
MaMa - Terep-út a kilátóhoz
MaMa - Kilátás a kilátóból
MaMa - Somló-hegyi kilátó
MaMa - Vértessomló-i horgásztó
MaMa - Mátyás forrás
MaMa - Az Ördög szószék

A legutóbbi hozzászólások megtekintése bővebben

kiloMÉTER [béta]
Ma tekertek:
Ma még nem tekert senki

Tegnap tekertek:
Tegnap nem tekert senki

Heti toplista:
1. ricsi (64km)

Havi toplista:
1. ricsi (232km)

Tartozz Te is a legjobbak közé!
Statisztika
Az utolsó hét látogatói:
79
56
116
72
115
62
2
P Szo V H K Sze
Cs

Látogató
Oldalletötlés
Ma: 2 7
Tegnap: 62 146
2 napja: 115 392

Összes látogató: 496328

A statisztika 2013.1.9-én indult.

Partnereink
Időjárás előrejelzés
K&H olimpiai kerékpáros nap - 2012. szeptember 2.


Ha érdeklődsz a kerékpározás világa iránt, ha érdekel minden, ami kerékpár – akkor idén se hagyd ki a K&H olimpiai kerékpáros napot Budapesten! 2012-ben harmadik alkalommal kerül megrendezésre az esemény, ahol az egész napos program kavalkád mellett egy 15 pontból álló budapesti bringatúrán is részt vehetsz, valamint közösen tekerhetünk 3,5 km-t a paralimpiai sikerekért is. A programról bővebben a képre kattintva olvashatsz...


Rusavská 50ka - 2012.8.18.


Stompfai MTB Maraton 2012 nyár


kiloMÉTER
Mától egy új fejlesztés mutatkozik be a MaMa-Trek oldalán, mely a kiloMÉTER nevet kapta. Célja, hogy a felhasználóknak lehetősége legyen nyilvántartani letekert útjaikat, legyen szó versenyről, edzésről vagy a sarki üzlethez való eljutásról.

Az beküldött adatokat a rendszer tárolja, és kimutatást készít belőle havi bontásban. A látogatóknak lehetősége van a felhasználók kilométerlistáit megtekinteni. Hogy a dolog egy kicsit érdekesebb legyen minderről egy toplista is készül, ahol megtekinthetőek az aktuális és az elmúlt nap bringázói, illetve a havi és heti legtöbb kilométert letekert felhasználók top 3-as listája.

A fejlesztés nem állt meg, a jövőben még több hasznos funkcióval való bővítés is tervbe van véve. Kérünk, ha bárminemű hiba fellépését tapasztalnátok, jelezzétek az irányunkba.

És még egy dolog, adatokat csak regisztrált felhasználók küldhetnek be. Kérünk valós adatokat adjatok meg, hisz ellenkező esetben nem csak másokat, hanem saját magatokat is becsapjátok. A kilométerlisták általam több felhasználónak is kiosztásra kerültek, ám amennyiben valaki nem kapott volna rá jogosultságot, és szeretné jegyezni kilométereit, jelezze irányunkba bármilyen formában, és nyitunk számára is kilométerlistát.

X. Csárda-túra - 2012. április 29.
A Szabadság Vándorai Túrakerékpáros Egyesület szervezésével 2012. április 29-én kerül megrendezésre a jubileumi X. Csárda túra.

A Classic 40, MTB 55 és ROAD 60 távok mellé több újdonsággal is szolgálnak a szervezők, többek között az Extrém 110 és a City 10 családi távval.

És van még egy meglepetés!
Megszervezésre kerül Komárom első kerékpáros felvonulása. A bringaemeléssel egybekötött CRITICAL MASS-re 14:30 és 15:30 kerül sor.

Nagy megtiszteltetés a MaMa-Trek csapat számára, hogy a szervezők a mi csapatunkat kértek fel a felvonulás felvezetésére! Köszönet érte...