Na, ez az öreglány hibbant az agyára....Sajnos, az emberek meg is fogadják a tanácsát. Hát Magyarországon nincs egy ember (politikus) aki példát mutatna..? Nyumrikáim, nézzetek át a határokon, jobbra meg balra, fel meg le, aztán teljesítsetek...A szájatok pofázhat azután is...
A nyanyus meg tanuljon meg beszélni, mert sz.rt se érteni amit mond, vagy talán sokkal hasznosabb lenne, ha meg se szólalna...
Hajrá, magyarok, és maszkot csak a mentőben, ha már beteg vagy... Magyarok, legyen eszetek, ne menjetek Olaszország felé!!!
Á, javul a helyzet, már öt maszkost láttam... A zsarukon megint nem volt oda fele, visszafelé már igen. A cégnél nem divat a maszkos öltözködés...
Én divatozok, és saját hotelba járok menüre...
Hát, asszem, egy ideig nem lesz csoportos bringázás...
Vigyázzatok magatokra, meg másokra, használjatok szájmaszkot, kendőt, mossatok kezet és tartózkodjatok otthon. Ez jó tanács volt, remélem be is tartsátok.
Sajnos, nekem mennem kell, ha tetszik ha nem, ha karantén ha nem, hiszen a laborok és kórházak nem állhatnak le, úgy ahogy én sem. Az ember nézi a szlovák híreket, a magyar híreket, és most bátran kimerem jelenteni, hogy örülök hogy itt élek. (SK-ban) Szóval hallgassuk és lássuk, hogy Magyarország jól teljesít...a koronavírus elleni harcban...
Na, akkor egy példa. A múlt héten csütörtökön laboratóriumi kellékekért mentem (volna) BP-re. A párkányi határon teljes útzár, de nekünk kivétel-egészségügy nem állhat le. szlovák rendőrök tetőtől talpig beöltözve, kesztyű, maszk, fejkendő, úgy ahogy lenni kell. Megértőek, zöld út mehetek... Magyar oldal,útzár, két rendőr, egy rendőrnő (főnök) se maszk, se kendő, se kesztyű,semmi..., hiszen meleg van... A "főnök" kijelenti, hogy ha üres vagyok mehetek, de üresen jöhetek vissza... Nem hozhatok semmit...Na, ennek mi értelme? Semmi nem érdekelte, engedély disztribúció járvány, semmi. Asszonygya, tolatás... Na, ekkor megkérdeztem Lady Teachert, hogy miért nem használ szájmaszkot, ezt nem kellett volna... Eldicsekedett vele, hogy van neki, de ő dönti el, hogy mikor veszi fel... Akkor meg ne lihegj az arcomba...!!!
Másnap újabb próbálkozás, másik rendőrcsapat, sikeres átjutás, viszont Made in Hungáriában, talán két vagy max három embert láttam rúško-ban, abból is kettőnek a nyakában lógott, sál helyett... A cégnél meg kiröhögtek, hogy be vagyok öltözve... Az ég világon senki nem védekezett. Pedig, mindenki tudja, ha nincs védekezés, jön a baj... Úgy mind a szexben, csak ez rosszabb. Ennyit Magyarország védelméről...
Holnap ismét próbálkozok, meg pénteken is...Pedig inkább otthon ülnék a v.l.g.m.n. És be vagyok szarva...
Na, jók legyetek, és valóban vigyázzatok magatokra.Szerkesztette: MaMa - 2020. mrcius 24. 22:04
Na, szegény Geri barátom..., mi itt be vagyunk szarva (és jogosan) a koronavírustól, igyekezünk mindent megtenni, hogy megfékezzük ezt a förtelmet, erre angolországban tömegkoncerteket meg maratonokat szerveznek...Megáll az ész... Geri barátom, felejtsd el az áprilisi sörözést, mész a karanténba... Ha egyáltalán haza tudsz repülni.
Punktum, én visszavonultam, ismét Remete-bátyó lettem!!!
u.i. egy "olasz" turista a múlt hétvégén bringázni hívott... elutasítottam!!!!!!!!!Hogy volt bőr a képén...
Vége van! Nincs több hazugság, igérgetés, nincs moratórium, választottunk, Mindenki megkapta magának azt, ami neki jár. Van idő ezen elgondolkodni bőven, habár szerintem a négy év is kevés lesz, hogy ezek az idióta politikusaink a vádaskodásokon kívül valami újat is kitaláljanak...Mondjuk összetartást (nem "Összefogást"!!!nem összekeverni!!!) egy párton belül... És tényleg, jó pár embernek el kellene menni kapálni..., megszolgálták, kiöregedtek, elfogytak...
A jó hír viszont az, hogy az Irány is beszarott, habár egypár vállalkozó ismerősöm, nem örül ennek, akiknek megfelelt ez a csaló élősködő rendszer. Lehet, hogy ők is mennek kapálni...?
Na, szóval vége, irány (nem a Smer) a bringázás. Én már edzettem a közeli Alpokban, és erről csináltunk egy rövidke videót is.
Nézzétek, és irigykedjetek!!! Ha nem a bringás videó ugrik be (kapucnis srác Red Bull sisakkal), próbáld még egyszer, ez a youtube hibája.
Szóval, nagyon boldog vagyok, hogy itt élhetek Szlovákiában. Ugyanis, nagyon boldog jövő köszönt ránk nemsokára. Nézem a TV-t, olvasom az újságot, hallgatom a rádiót, és hallgatom ezt a sok idétlen és ütődött politikust. Évekig semmi, csak lopás, meg korrupció, most meg pár nappal a választások előtt, hatalmas igéretek, nyugdíjemelések, meg családi pótlék duplára emelések, aminek a "római" családok örülnek a legjobban, meg ingyen ez meg az... Hát igen kisamerika vagyunk, ígérgetünk, osztogatunk, igaz, hogy nincs miből, de jól hangzik. A legszomorúbb viszont az, mikor a két magyar marja egymást...vagyis inkább az egyik a másikat... Ez már dühítő, vagy inkább undorító.
Ez volt a politikai ötperc. Holnapután moratórium van, vége a politikának. Reméljük a szlovák kollégák jól döntenek, és ez a rossz "Irány" végre jó irányba fordul, ezek meg a süllyesztőbe kerülnek. És remélem, a magyarok is jól döntenek, Bridge, vagy az összefogás..? Hát nem tom.
u.i. csak tunnám, hogy ki fog itt kórmányozni...fingom nincsSzerkesztette: MaMa - 2020. februr 25. 21:41
No várjá csak haver!!!! A motorkát is tekerni kell!!! és nem is olyan könnyű!!! főleg, ha kifogy a batri...
Igornak igaza, van. Nincs még tavasz..., be kell öltözni.
Igor is csak egy carbonos 29-es bringát vett amit tekerni kell Tekerte is , de mire Nyáradra értunk csavarni lehetett a ruháját . Na igen akin 15 C-ban két tepláki van
meg a hátán egy 20 kg-os batyu amiben még 1 tepláki "súprava" volt. Az esokabátot
majdnem elfelejtettem!!!!!
Nagy szó ...elindultam vagyis Igor rászedett, hogy már mozdulhatnánk, mivel új bringája van, ... nem is tudom hányadik egy év alatt ..szóval ha az idő is engedi
akkor elő a bringával
Ebben viszont, "tényleg semmi politika nem volt...". Volt viszont, szél, sár, jó út, rossz út, finom hekk és három km kapacitásra apadt aksi...
Szóval, jót mozogtam...
Tegnap 2020-as túratervezést tartottunk a bősi "Sörgödörben", igazi tankos Krušó és Barnika társaságában. Aztán még ajándékot is kaptam, két Krušó-s korsót a gyűjteményembe. Nagyon jó!!!
Mivel híres és jól fizetett időjósaink rossz időt jósoltak a hétvégére, és ez be is jött, ezért szombaton a verőfényes napsütés után elterveztem, hogy idei első kibringázásomat a Malomvölgyben kezdem... Aztán jött az ismételt riogatás, hogy vasárnap csapadék várható, ezért lemondtam a közeli Tardost, és egy kisebb világutazáson vettem részt.
Először a híres "Golden Gate Bridge"-t néztem meg, majd ezután a másik nevezetesség a "Mostar-i híd" került sorra, mely sajnos alátámasztásra kerül. (Érsek) Árpi bátyó szerint január közepére végeznek a munkával...(amit ígérek, betartom...olvasható mindenfelé) na mind1. Innen tovább irány a bősi erőmű kisebb változata, majd a World Trade Center két tornya meredezett előttem. Innen az Újfalusi barlang fürdő forrását tekintettem meg, mely épül, a létra már megvan. Na, délutánra megérkezett a rossz idő is. Reméljük, hogy már nem sokáig tart, aztán irány a Kárpátok.
Barnika, mit szólsz hozzá???
Végeztem a villanybringázással, főleg most, hogy felvitték az energia árát. Eladtam az E-lovakat, és beszereztem egy spórolós bringát. Igaz, ennek is van üzemanyagtartálya, de az utántöltés megoldható...