Barna |
2020. április 27. 20:33
|

VadĂĄsz

Regisztrált: 2012.03.14
|
Ăj, rĂŠgi taggal bĹvĂźlt a kis csapat, mely szentpĂŠter lankĂĄs dombjait vette cĂŠlpontul.
Persze , pince lĂĄtogatĂĄsa nem maradhatott el . Egyeseknek a szĂĄraz torkon jĂłl csĂşszott a nedĂź. Ăn sem voltam rest, s vettem is pĂĄr Ăźveggel  Fel is nyitottam,
Ăşgy ,hogy most kĂvĂĄncsi leszek merre dĹlnek majd a kĂŠpeim   
Barna csatolta az alábbi képeket:
|
|
|
|
Barna |
2020. április 24. 21:04
|

VadĂĄsz

|
Ăgy lĂĄtszik fekve Ărtam |
|
|
|
MaMa |
2020. április 23. 15:16
|

NĂĄdor

Regisztrált: 2008.03.15
|
Mi van, Barnika, rĂszeg vagy..? EldĹąttĂŠ... 
MaMa
|
|
|
|
Barna |
2020. április 22. 21:53
|

VadĂĄsz

|
kĂŠpek
|
|
|
|
Barna |
2020. április 22. 21:45
|

VadĂĄsz

|
VasĂĄrnap Igorral, ma egyedĂźl tekertem egy kicsit a vĂĄrkonyi hatĂĄrban, erĹmĹąn s a dunai ĂĄgak pĂłkhĂĄlĂłjĂĄban. AzĂŠrt is Ărom , hogy pĂłkhĂĄlĂłjĂĄban mert ma egy kicsit
elbolyongtam. EgyedĂźl , Ăşgy ĂŠreztem, hogy ki kell prĂłbĂĄlni a zĂĄrĂĄsokat , ..mentem is nĂŠgyen ĂĄt, elĹszĂśr a vĂz mĂŠlysĂŠge 10-15cm, majd mĂŠlyebb s mĂŠlyebb lett Ăşgy , hogy az utolsĂł mĂĄr 50- cm -et is elĂŠrte. HĂĄt a duna vize mĂŠg nem fĂźrdĂŠsre valĂł.  
A lĂĄnc olyan tiszta lett, s fura hangot adott ki, amiĂŠrt a LEVI mĂĄr egyszer letekert, hogy illene megolajozni   
Egy Ĺzike leselkedik valahol.. ...ki talĂĄlja meg?  
Szerkesztette: Barna - 2020. április 22. 21:55
|
|
|
|
MaMa |
2020. április 17. 08:27
|

NĂĄdor

|
Megmaradt az Ăśt cent, a "nem haver"nem vette fel a telefont....  
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. április 17. 08:08
|

NĂĄdor

|
Nagyon kedves, rĂŠgi, kiszuperĂĄlt barĂĄtomat, vagy most mĂĄr csak rĂŠgi, rĂŠgi ismerĹsĂśmet szeretnĂŠm ĂźdvĂśzĂślni ĂŠs kĂśszĂśnteni e pĂĄr sorral. 
RĂŠgi "ismerĹsĂśm" aki igaz, "kubai" beĂźtĂŠsĹą (lĂĄsd fotĂł) ĂŠs "cowboynak" is megĂĄllja a helyĂŠt , ĂŠs aki szereti degeszre tĂśmni a hasĂĄt, habĂĄr mindig smucigul aprĂłzik, nem veti meg a piĂĄt, mĂŠg dudlisĂźvegbĹl is..., szeret berĂşgni, majd a (rĂŠgi) haverja vĂĄllĂĄn aludni, ĂŠs aki szereti a nĹket, meg az idĹsebb "MaMĂĄkat" is, szeret bringĂĄzni, tĂŠlben, sĂĄrban, hĂłban ĂŠs melegben, ĂŠs aki mĂŠg szakadĹ esĹben is a barĂĄtaira gondol, kis tĂĄskĂĄval a kezĂŠben (JelĂnek kĂśrte) a hĂĄzban lejĂĄrt "GulyĂĄs" sĂśr...)Ăźnnepli nĂŠvnapjĂĄt, ĂŠveken keresztĂźl a RoĹĄtĂni KamĂnkĂĄn.
RudikĂĄm, Isten ĂŠltessen sokĂĄig jĂł erĹben, egĂŠszsĂŠgben, kĂvĂĄnok Neked minden jĂłt, sok sok boldogsĂĄgot az ĂŠletben. Eszedbe ne jusson megĂĄllni egy kĂĄvĂŠra a LegĂŠnylakĂĄs karantĂŠnban van. (RĂŠszedrĹl mĂĄr nĂŠgy ĂŠve...)
RemĂŠlem, a telefonon keresztĂźl nem terjed a Covid, Ăşgy hogy most kicsit sajnĂĄlva azt az Ăśt centet, de szemĂŠlyesen kĂvĂĄnok neked boldog nĂŠvnapot.
Isten ĂŠltessen TesĂł!!!
MaMa csatolta az alábbi képeket:
Szerkesztette: MaMa - 2020. április 17. 08:24
MaMa
|
|
|
|
Barna |
2020. április 10. 22:03
|

VadĂĄsz

|
Az Ăştvonal:
|
|
|
|
Barna |
2020. április 10. 21:58
|

VadĂĄsz

|
Az Ăştvonal |
|
|
|
Barna |
2020. április 10. 21:47
|

VadĂĄsz

|
kĂŠpek
|
|
|
|
Barna |
2020. április 10. 21:38
|

VadĂĄsz

|
Ma is kimentĂźnk Igorral tekerni. UticĂŠl most a Duna kulcsodi ĂĄga volt. Nagy meglepetĂŠsĂźnkre csak annyi vĂz van a DunĂĄban, hogy dunameder tĂşrĂĄnak neveztĂźk el a mai tekerĂŠst. Kb. 50m-rt be lehet menni s pĂĄrhuzamosan a hajĂłkkal tekerni a duna mederben. ĂllandĂłan magyar szignĂĄlom volt , remĂŠlem nem mĂŠrtek be , hogy elhagytam az orszĂĄgot JĂĄrtuk az erdĹt a kulcsodi medret, nĂŠhol olyan volt mint a hold felszine.! LefelĂŠ az Ăşt ĂŠlvezetes volt, de vissza mĂĄr olyan erĹs szĂŠl volt (hideg),
egyszĂłval nagyon is csalĂłka 
Szerkesztette: Barna - 2020. április 10. 21:55
|
|
|
|
MaMa |
2020. április 06. 21:31
|

NĂĄdor

|
Kaptam egy kĂŠpet AngolorszĂĄgbĂłl, Geri barĂĄtunk megmagyarĂĄzta, hogy az angoloknĂĄl nem hiĂĄnycikk a maszk...
MaMa csatolta az alábbi képet:
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. április 06. 21:23
|

NĂĄdor

|
Ez piszok jĂłl nĂŠz ki.
Ezt a helyet ĂŠn is befogom jĂĄrni Stupival, de az indulĂĄsi hely VajkĂĄrĂłl lesz... az ĂŠrkezĂŠs pedig a Bodza csĂĄrdĂĄban. Csatlakozhatsz, mint idegenvezetĹ...
u.i. tavaly RusavĂĄn voltunk, az idĂŠn pedig LeĹĄtinĂĄn gondolkodtam... Na, remĂŠlem jĂśvĹre ĂśsszejĂśn...
MaMa
|
|
|
|
Barna |
2020. április 06. 20:27
|

VadĂĄsz

|
kĂŠpek:
|
|
|
|
Barna |
2020. április 06. 20:06
|

VadĂĄsz

|
Mama, bevallom majd mindennap nĂŠzem a kĂŠpeket s emlĂŠkezek jĂł volt, szĂŠp volt s remĂŠlem, hogy lesz mĂŠg folytatĂĄs AzĂŠrt is tekerek, hogy mĂŠg eljussak valakivel - v.-kikkel   legalĂĄbb egy sĂśrre cseh testvĂŠreinkhez. PincĂŠben csak Ăşgy sorakoznak az Ăźvegek megtĂśltve tĂźzes vĂzzel.  
Tegnap a dunai ĂĄgakat vettĂźk cĂŠlpontul BĹstĂśl - Bodakig. ( Igorral ) HĂĄt ĂŠrdekesre sikerĂźlt  Volt benne tekerĂŠs , gĂĄzlĂłk, zĂĄrĂĄsok, kiprĂłbĂĄlĂĄsa / persze , hogy megĂşszĂĄs nĂŠlkĂźl nem ment   Volt egy akrobatikus mutatvĂĄnyom, ahol a kidĹlt fa Ăven mentem ĂĄt kis dunai ĂĄgon...mondom Igornak , hogy jĂśhet, arra Ĺ persze nemet mondott,´Ăgy kĂŠnytelen voltam a mutatvĂĄnyt megismĂŠtelni 
PĂĄr kĂŠp:
|
|
|
|
MaMa |
2020. április 05. 14:56
|

NĂĄdor

|
Igen, Marek igazad van, valamikor volt egy MaMa-Trek nevĹą kiscsapat, aki tizenkĂŠt ĂŠvvel ezelĹtt ilyenkor mĂĄr nagyban kĂŠszĂźlt az elsĹ RoĹĄtĂni (2008) bevetĂŠsre. Ăs mĂŠg nyolc ĂŠven keresztĂźl..., kisebb nagyobb csoportban. SzĂŠp ĂŠs jĂł akciĂłk voltak (ezeken kĂvĂźl persze volt mĂŠg sok mĂĄs), de ez is vĂŠget ĂŠrt, mint ahogy egyszer mindennek vĂŠge lesz Emberek jĂśttek, mentek, majd vĂŠgleg elmentek... NĂŠzegessĂŠtek a kĂŠpeket, asszem minden ĂŠvbĹl tettem fel egyet, ĂŠs tĂśrjĂŠtek a fejeteket, hogy ki kicsoda. Gepida, KĂĄKĂĄ, Rolleros, KirĂĄly, EsPĂŠ, Hallgatag, KareszMaMa, ĂŠs a tĂśbbiek... SzĂłval Marek, az ĂŠlmĂŠny marad, de egymĂĄst sajnos elfelejtsĂźk, ĂŠs ezĂŠrt kĂĄr. Vagy csak a bringa kĂśtĂśtt Ăśssze bennĂźnket? 
Sajnos, most a csoportos bringĂĄzĂĄs egy darabig elmarad, marad a szĂłlĂł bevetĂŠs, de csak a megfelelĹ helyen ĂŠs idĹben.
VĂĄltoztunk, vĂĄltozott a vilĂĄg.
VigyĂĄzzatok magatokra.
MaMa csatolta az alábbi képeket:
Szerkesztette: MaMa - 2020. április 05. 15:11
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. április 05. 08:12
|

NĂĄdor

|

https://www.cas.s...ste-ruska/
MaMa
|
|
|
|
marco ancsini |
2020. március 30. 12:38
|

Bajnok

Regisztrált: 2011.09.25
|
Sziasztok barĂĄtaim,
mivel most nincs suli, zĂĄrva az Ăźzletek (munka azĂŠr van - "homofiszezek" ), mĂĄr tĂśbb mint 2 hete otthon (SzentpĂŠteren) tartĂłzkodom.
Azt gondolom, hogy itt mĂŠg tĂśbb a munka. Nagy kert, tavaszi takarĂtĂĄs, stb.
De azĂŠr bringĂĄzni is van idĹ. Igaz, tegnapig az utolsĂł 2 hĂŠt alatt csak 80 kilomĂŠtert tekertem le.
De tegnap hozzĂĄ adtam mĂŠg 80 kilomĂŠtert. AbbĂłl csak 60 volt Ăşti bringĂĄn. Mivel Roberto lazĂĄra vette a tempĂłt, nekem a 60 kilomĂŠter nem volt elĂŠg. EzĂŠr Ăşgy dĂśntĂśttem, megyek mĂŠg terepezni is 
Igen, mĂĄr van rendes terep bicajom is . MĂĄr csak az volt a kĂŠdĂŠs, merre is fogok menni ha mĂŠg soha az ĂŠletemben nem bicajoztam terepen itt a kĂśrnyĂŠken? UtĂĄna eszembe jutott hogy itt van ĂĄm MaMa-Trek-es tag aki sokkal jobban ismeri a kĂśrnyĂŠket terep bringĂĄs szempontyĂĄbĂłl. Akkor bizony Ărtam KareszmamĂĄnak nem e tekerunk egyet amĂg jĂł idĹ van .
Voltunk, tekertĂźnk, azt hittem el fĂşj minket a szĂŠl, de nagyon jĂł volt. ElsĹ terepezĂŠs az Ăşj bicĂłmon, elsĹ terepezĂŠs itt a kĂśrnyĂŠken. Nagyon ĂŠlveztem ĂŠs meg szeretnĂŠm kĂśszĂśnni Karesz MamĂĄnak hogy be mutatott nekem egy szĂŠp Ăştvonalat a SzentpĂŠteri akĂĄcosokban  
Ăgy gondoltam hogy ezt meg kell veletek osztanom, mert MaMa-Trek nĂŠlkĂźl magam bojongnĂĄk az erdei utakon. Nagyon ĂśrĂźlĂśk hogy ĂŠn is itt vagyok kĂśztetek .
VigyĂĄzzatok magatokra ĂŠs ha lehet #maradjotthon ĂŠs ne bringĂĄzz nagy csoportban 
SzĂŠp hetet kĂvĂĄnok.
Marco Ancsini::.. |
|
|
|
alex |
2020. március 29. 10:19
|

VadĂĄsz

Regisztrált: 2009.03.20
|
KĂśszi.
Alex
|
|
|
|
MaMa |
2020. március 29. 07:53
|

NĂĄdor

|
Szia Alex. Ha vigyĂĄzni akarsz magadra, ĂŠs mĂĄsokra, viselj maszkot.
nyisd meg a linket, ĂŠs olvasd el.  
https://tachomete...az-autoban
MaMa
|
|
|