Mai névnapos
Ma 2023. szeptember 22. péntek,
Móric napja van.
Holnap Tekla napja lesz.

Nap kel: 06:38
Nap nyugszik: 18:42
A nap vicce
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen?

Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Legújabb fénykép hozzászólások
MaMa - VĂĄrgesztes-i vĂĄr
MaMa - VĂĄrgesztes-i mĂĄszĂłfal
MaMa - Terep-Ăşt a kilĂĄtĂłhoz
MaMa - KilĂĄtĂĄs a kilĂĄtĂłbĂłl
MaMa - SomlĂł-hegyi kilĂĄtĂł
MaMa - VĂŠrtessomlĂł-i horgĂĄsztĂł
MaMa - MĂĄtyĂĄs forrĂĄs
MaMa - Az Ördög szószék

A legutóbbi hozzászólások megtekintése bővebben

kiloMÉTER [béta]
Ma tekertek:
Ma még nem tekert senki

Tegnap tekertek:
Tegnap nem tekert senki

Heti toplista:
1. ricsi (154km)
2. Barna (90km)

Havi toplista:
1. Barna (320.9km)
2. ricsi (268km)

Tartozz Te is a legjobbak közé!
Statisztika
Az utolsó hét látogatói:
292
356
222
235
257
286
63
Szo V H K Sze Cs

Látogató
Oldalletötlés
Ma: 63 263
Tegnap: 286 411
2 napja: 257 416

Összes látogató: 600663

A statisztika 2013.1.9-én indult.

Partnereink
Időjárás előrejelzés
VendĂŠgkĂśnyv
Barna
Új, régi taggal bővült a kis csapat, mely szentpéter lankás dombjait vette célpontul.
Persze , pince látogatása nem maradhatott elSmile. Egyeseknek a száraz torkon jól csúszott a nedü. Én sem voltam rest, s vettem is pár üveggelSmileSmileSmile Fel is nyitottam,
úgy ,hogy most kíváncsi leszek merre dőlnek majd a képeim SmileSmileSmile
Barna csatolta az alábbi képeket:
ltzp7110.jpg muex3917.jpg peter1.png peter2.png peter3.png

Barna
Úgy látszik fekve írtamSmile

MaMa
Mi van, Barnika,Hmm rĂ­szeg vagy..?Shock EldĹąttĂŠ...HilariousSaycheeseCsĂşfol
BringĂĄsMaMa

Barna
kĂŠpek
img_6383.jpg img_6384.jpg img_6402.jpg img_6404.jpg img_6409.jpg img_6430.jpg img_6432.jpg img_6434.jpg

Barna
Vasárnap Igorral, ma egyedül tekertem egy kicsit a várkonyi határban, erőműn s a dunai ágak pókhálójában. Azért is írom , hogy pókhálójában mert ma egy kicsit
elbolyongtam. Egyedül , úgy éreztem, hogy ki kell próbálni a zárásokat , ..mentem is négyen át, először a víz mélysége 10-15cm, majd mélyebb s mélyebb lett úgy , hogy az utolsó már 50- cm -et is elérte. Hát a duna vize még nem fürdésre való.SmileSmileSmile
A lĂĄnc olyan tiszta lett, s fura hangot adott ki, amiĂŠrt a LEVI mĂĄr egyszer letekert, hogy illene megolajozni SmileSmileSmile

Egy őzike leselkedik valahol..Smile ...ki találja meg?SmileSmileSmile
img_6431.jpg img_6435.jpg img_6436.jpg img_6440.jpg img_6442.jpg img_6443.jpg img_6446.jpg ag1.png ag2.png ag3.png

Szerkesztette: Barna - 2020. április 22. 21:55

MaMa
Megmaradt az Ăśt cent, a "nem haver"nem vette fel a telefont....LoLFingerSadCupp
BringĂĄsMaMa

MaMa
Nagyon kedves, régi, kiszuperált barátomat,Shock vagy most már csak régi, régi ismerősömet szeretném üdvözölni és köszönteni e pár sorral. Cupp
Régi "ismerősöm" aki igaz, "kubai" beütésű (lásd fotó) Hilariousés "cowboynak" is megállja a helyétTup, és aki szereti degeszre tömni a hasát, Shock habár mindig smucigul aprózik, Bugsnem veti meg a piát,Sörivó még dudlisüvegből is..., szeret berúgni, Stressmajd a (régi) haverja vállán aludni,Hilarious és aki szereti a nőket, meg az idősebb "MaMákat" is,Inlove1 szeret bringázni, télben, sárban, hóban és melegben,Sisakés aki még szakadő esőben is a barátaira gondol, kis táskával a kezében (Jelínek körte) Clapa házban lejárt "Gulyás" sör...)ünnepli névnapját, éveken keresztül a Roštíni Kamínkán.LoL
Rudikám, Isten éltessen sokáig jó erőben, egészségben,Flower kívánok Neked minden jót, sok sok boldogságot az életben.Cupp Eszedbe ne jusson megállni egy kávéraNana a Legénylakás karanténban van.Stress (Részedről már négy éve...)Finger
RemĂŠlem, a telefonon keresztĂźl nem terjed a Covid, FrownĂşgy hogy most kicsit sajnĂĄlva azt az Ăśt centet,Hilarious de szemĂŠlyesen kĂ­vĂĄnok neked boldog nĂŠvnapot.Flower
Isten ĂŠltessen TesĂł!!!Hello
MaMa csatolta az alábbi képeket:
img_8307_stredn.jpg img_4755_stredn.jpg img_4744_stredn.jpg img_2326_stredn.jpg img_1200_stredn.jpg img_1207_stredn.jpg img_1044_stredn.jpg bun_2014_080_stredn.jpg bun_2014_039_stredn.jpg 20110416160_stredn.jpg

Szerkesztette: MaMa - 2020. április 17. 08:24
BringĂĄsMaMa

Barna
Az Ăştvonal:
medve3.png medve2.png medve1.png

Barna
Az Ăştvonal

Barna
kĂŠpek
img_9412.jpg img_9408.jpg img_9404.jpg img_9400.jpg img_9396.jpg img_9391.jpg img_9390.jpg img_9387.jpg img_9389.jpg aeyl4210_1.jpg

Barna
Ma is kimentünk Igorral tekerni. Uticél most a Duna kulcsodi ága volt. Nagy meglepetésünkre csak annyi víz van a Dunában, hogy dunameder túrának neveztük el a mai tekerést. Kb. 50m-rt be lehet menni s párhuzamosan a hajókkal tekerni a duna mederben. Állandóan magyar szignálom volt , remélem nem mértek be , hogy elhagytam az országot Smile Jártuk az erdőt a kulcsodi medret, néhol olyan volt mint a hold felszine.!Smile Lefelé az út élvezetes volt, de vissza már olyan erős szél volt (hideg),
egyszĂłval nagyon is csalĂłka Sad
img_9385.jpg img_9384.jpg hmyt4593.jpg cgyt6853_1.jpg ulzb7067.jpg img_9419.jpg img_9428.jpg img_9427.jpg img_9417.jpg img_9415.jpg

Szerkesztette: Barna - 2020. április 10. 21:55

MaMa
Kaptam egy kĂŠpet AngolorszĂĄgbĂłl, Geri barĂĄtunk megmagyarĂĄzta, hogy az angoloknĂĄl nem hiĂĄnycikk a maszk...
MaMa csatolta az alábbi képet:
img-20200406-wa0007.jpg

BringĂĄsMaMa

MaMa
Ez piszok jĂłl nĂŠz ki.Tup
Ezt a helyet én is befogom járni Stupival, de az indulási hely Vajkáról lesz...Helloaz érkezés pedig a Bodza csárdában. SörivóCsatlakozhatsz, mint idegenvezető...Hilarious

u.i. tavaly Rusaván voltunk,Tup az idén pedig Leštinán gondolkodtam...Hmm Na, remélem jövőre összejön...LoL
BringĂĄsMaMa

Barna
kĂŠpek:
img_9308.jpg img_9313.jpg sqas2085.jpg img_9330.jpg img_9327.jpg img_9324.jpg img_9323.jpg img_9300.jpg img_9304.jpg

Barna
Mama, bevallom majd mindennap nĂŠzem a kĂŠpeket s emlĂŠkezek Smile jĂł volt, szĂŠp volt s remĂŠlem, hogy lesz mĂŠg folytatĂĄs Smile AzĂŠrt is tekerek, hogy mĂŠg eljussak valakivel - v.-kikkel SmileSmileSmile legalĂĄbb egy sĂśrre cseh testvĂŠreinkhez. PincĂŠben csak Ăşgy sorakoznak az Ăźvegek megtĂśltve tĂźzes vĂ­zzel.SmileSmileSmile
Tegnap a dunai ágakat vettük célpontul Bőstöl - Bodakig. ( Igorral ) Hát érdekesre sikerültSmileSmileSmile Volt benne tekerés , gázlók, zárások, kipróbálása / persze , hogy megúszás nélkül nem ment SmileSmileSmile Volt egy akrobatikus mutatványom, ahol a kidőlt fa íven mentem át kis dunai ágon...mondom Igornak , hogy jöhet, arra ő persze nemet mondott,´így kénytelen voltam a mutatványt megismételniSmileSmileSmile
PĂĄr kĂŠp:
xzml3686.jpg wgsv6721.jpg telm4200.jpg gpal7889.jpg ccuy0029.jpg cjjv3100.jpg duna1_1.png duna2_1.png duna3_3.png

MaMa
Igen, Marek igazad van,Flower valamikor volt egy MaMa-Trek nevű kiscsapat,Clap aki tizenkét évvel ezelőtt ilyenkor már nagyban készült az első Roštíni (2008) bevetésre.Sarcasm És még nyolc éven keresztül...,Tup kisebb nagyobb csoportban.Cupp Szép és jó akciók voltak (ezeken kívül persze volt még sok más),Tup de ez is véget ért, mint ahogy egyszer mindennek vége leszHelpless Emberek jöttek, mentek, majd végleg elmentek...Hmm Nézegessétek a képeket,Saycheese asszem minden évből tettem fel egyet, Tupés törjétek a fejeteket, hogy ki kicsoda. Helpless Gepida, KáKá, Rolleros, Király, EsPé, Hallgatag, KareszMaMa, és a többiek...Cupp Szóval Marek, az élmény marad, de egymást sajnos elfelejtsük, és ezért kár.Frown Vagy csak a bringa kötött össze bennünket? Hmm
Sajnos, most a csoportos bringázás egy darabig elmarad,Stress marad a szóló bevetés, de csak a megfelelő helyen és időben.Nana
VĂĄltoztunk, vĂĄltozott a vilĂĄg.Realsad
VigyĂĄzzatok magatokra.Hello
MaMa csatolta az alábbi képeket:
img_7593_stredn.jpg img_1056_stredn.jpg p1000594_stredn.jpg bun_2014_016_stredn.jpg img_4673_stredn.jpg img_6893_stredn_1.jpg 20110417177_stredn.jpg img_1155_stredn.jpg img_7461_stredn.jpg img_1052_stredn.jpg

Szerkesztette: MaMa - 2020. április 05. 15:11
BringĂĄsMaMa

MaMa
TupTupTup

https://www.cas.s...ste-ruska/
BringĂĄsMaMa

marco ancsini
Sziasztok barĂĄtaim,

mivel most nincs suli, zĂĄrva az Ăźzletek (munka azĂŠr van - "homofiszezek"Hmm), mĂĄr tĂśbb mint 2 hete otthon (SzentpĂŠteren) tartĂłzkodom.

Azt gondolom, hogy itt mĂŠg tĂśbb a munka. Nagy kert, tavaszi takarĂ­tĂĄs, stb.
De azér bringázni is van idő. Igaz, tegnapig az utolsó 2 hét alatt csak 80 kilométert tekertem le.

De tegnap hozzĂĄ adtam mĂŠg 80 kilomĂŠtert. AbbĂłl csak 60 volt Ăşti bringĂĄn. Mivel Roberto lazĂĄra vette a tempĂłt, nekem a 60 kilomĂŠter nem volt elĂŠg. EzĂŠr Ăşgy dĂśntĂśttem, megyek mĂŠg terepezni is Smile

Igen, már van rendes terep bicajom is Tup. Már csak az volt a kédés, merre is fogok menni ha még soha az életemben nem bicajoztam terepen itt a környéken? Helpless Utána eszembe jutott hogy itt van ám MaMa-Trek-es tag aki sokkal jobban ismeri a környéket terep bringás szempontyából. Akkor bizony írtam Kareszmamának nem e tekerunk egyet amíg jó idő van Cloudy.

Voltunk, tekertünk, azt hittem el fúj minket a szél, de nagyon jó volt. Első terepezés az új bicómon, első terepezés itt a környéken. Nagyon élveztem és meg szeretném köszönni Karesz Mamának hogy be mutatott nekem egy szép útvonalat a Szentpéteri akácosokbanLoLTupBringás

Úgy gondoltam hogy ezt meg kell veletek osztanom, mert MaMa-Trek nélkül magam bojongnák az erdei utakon. Nagyon örülök hogy én is itt vagyok köztetek Tup.

VigyĂĄzzatok magatokra ĂŠs ha lehet #maradjotthon ĂŠs ne bringĂĄzz nagy csoportban Smile

SzĂŠp hetet kĂ­vĂĄnok.

Marco Ancsini::..

alex
KĂśszi.
Alex

MaMa
Szia Alex. Ha vigyĂĄzni akarsz magadra, ĂŠs mĂĄsokra, viselj maszkot.Tup
nyisd meg a linket, ĂŠs olvasd el.NanaFlowerHello

https://tachomete...az-autoban
BringĂĄsMaMa

Ugrás a fórumra: