Mai névnapos
Ma 2023. szeptember 22. péntek,
Móric napja van.
Holnap Tekla napja lesz.

Nap kel: 06:38
Nap nyugszik: 18:42
A nap vicce
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen?

Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Legújabb fénykép hozzászólások
MaMa - VĂĄrgesztes-i vĂĄr
MaMa - VĂĄrgesztes-i mĂĄszĂłfal
MaMa - Terep-Ăşt a kilĂĄtĂłhoz
MaMa - KilĂĄtĂĄs a kilĂĄtĂłbĂłl
MaMa - SomlĂł-hegyi kilĂĄtĂł
MaMa - VĂŠrtessomlĂł-i horgĂĄsztĂł
MaMa - MĂĄtyĂĄs forrĂĄs
MaMa - Az Ördög szószék

A legutóbbi hozzászólások megtekintése bővebben

kiloMÉTER [béta]
Ma tekertek:
Ma még nem tekert senki

Tegnap tekertek:
Tegnap nem tekert senki

Heti toplista:
1. ricsi (154km)
2. Barna (90km)

Havi toplista:
1. Barna (320.9km)
2. ricsi (268km)

Tartozz Te is a legjobbak közé!
Statisztika
Az utolsó hét látogatói:
292
356
222
235
257
286
67
Szo V H K Sze Cs

Látogató
Oldalletötlés
Ma: 67 281
Tegnap: 286 411
2 napja: 257 416

Összes látogató: 600667

A statisztika 2013.1.9-én indult.

Partnereink
Időjárás előrejelzés
VendĂŠgkĂśnyv
Barna
MĂĄr dolgozom a motoroson is Smile szerintem is fejlĂłdni kell a korralSmile, mivel ĂŠrzem, hogy korosodokSmile!!!

Barna
Mama, szombaton JĂł meleg lesz, Smilevan Ăştvonalad? Van Ăşj bringĂĄm, Smileaz igaz, hogy motor nĂŠlkuliSmile azĂŠrt kiprĂłbĂĄlnĂĄm mielĂłtt ĂĄtĂŠpĂ­tem utira.Smile Vagyis batrira megy ,de csak a vĂĄltojaSmile

MaMa
Na, felteszem a nagyfákat...Saycheese igaz, én csak képről láttam. Tup
TovĂĄbbi jĂł hegymĂĄszĂĄst, ĂŠn maradok a bringĂĄzĂĄs mellett.Hello
MaMa csatolta az alábbi képeket:
img-20200606-wa0010.jpg img-20200606-wa0009.jpg img-20200606-wa0008.jpg img-20200606-wa0007.jpg img-20200606-wa0006.jpg img-20200606-wa0002.jpg img-20200606-wa0001.jpg img-20200606-wa0000.jpg

BringĂĄsMaMa

Barna
Igen, az a pacal nagyon szeretett volna kijönniSmile, de hősiesen tartottam magam, akkor se hisz megfizettük!!SmileSmileSmile Hülyeséget sokszor csinálok, most is az volt!!!
A túra nagyon jól sikerült, én még ilyen nagy kidőlt fákat nem láttam !! Dehogy az a
babeta Ă­gy elhagyja magĂĄt??!!Smile 50 kilĂłt emelgetni nem semmi! ... Fent a csĂşcson mĂĄr
azt is elfelejtettĂźk, hogy, hogy is kerĂźltĂźnk oda (a vĂĄrromnĂĄl) mert a lĂĄtvĂĄny pazar!!Smile
Gýmes várát már jól széttszedték az idő folyamán.....megérte a szenvedésSmile
Barna csatolta az alábbi képeket:
img_6821.jpg img_6820.jpg stitare1.png stitre2.png stitre3.png

MaMa
HĂĄĂĄĂĄt, a mai napom nem ĂŠppen Ăşgy alakult ahogy elterveztem.... ShockAngryStress
Szóval, az időjósok ismét rossz idővel fenyegettek vasárnapraTstorms, ezért hegyi vezetőnk javaslatára áttetük a csitári túrát, mára, azaz szombatra. SarcasmTalálkozás tízkor Csitáron,Clap aztán nekivágtuk magunkat a Csitár-i hegyeknek. TupDe, nem ám az előre eltervezett útvonalon,Nana nem, hanem a Garmin szerint...Shock Állítólag, az jobb útvonalat tud, mint az én gépem...Frown Hát igen, szép helyeken jártunk,Clap a sár sem okozott gondot, kanyarogtunk jobbra, balra,Tup ereszkedtünk le meg emelkedtünk fel,Tup és mit ad Isten, Gímesen kötöttünk ki, a vár alatti parkolóban.Stress Na, hegyi vezetőnk előállt egy jó ötlettel, hogy vegyünk részt egy hegymászós bringatúrán, fel a várhoz...ZipitBugs Hát én kiszálltam a csapatból, és irány vissza a parkoló restijéhez, ahol inkább a 12-es Krušó, Sörivóés a jó pacalleves társaságában vártam a hegymászók és favágók érkezését.Shock Ez kb. másfél óra múlva bekövetkezett...Angry Tényleg, Barnika, mi lett a pacallal? HmmVisszajött a felszínre....? HilariousSadAztán indulás vissza a szép erdei utakon az autóhoz.Clap Végül is klassz volt, mint ahogy azt alibis Gyula mondaná...Cupp
Ja, ĂŠs mĂŠg fogtam nĂŠgy kullancsot, StressStupi szintĂŠn. StressBarnika te mennyinĂŠl tartasz..?Helpless
Remélem túravezetőnk kiélte vármászásos igényeit, Hilariouslegközelebb csak a komáromi várba vagyok hajlandó vele felmászni.Finger
Két dudás egy csárdában nem fér meg... Ma, az okos engedett, na meg az okos szenvedett...Shock De azért jó volt, viszont a közeljövőben nincs többé útvonalmódosítás. Nana
Magam tekerek, LoLĂŠs tudjĂĄtok, aki jĂśn, aki nem ĂŠn megyek...a sajĂĄt fejem utĂĄn!!!!Hello
dscn2533_stredn.jpg dscn2554_stredn.jpg dscn2551_stredn.jpg dscn2542_stredn.jpg dscn2541_stredn.jpg dscn2537_stredn.jpg dscn2536_stredn.jpg dscn2528_stredn.jpg dscn2527_stredn.jpg snmka_3.jpg

Szerkesztette: MaMa - 2020. június 06. 22:54
BringĂĄsMaMa

MaMa
Lesz mĂŠg valamikor szĂŠlmentes nap...?ShockAngry
A StitĂĄrt is elfĂşjja a szĂŠl???Helpless
BringĂĄsMaMa

MaMa
Akkor már most szólok, hogy továbbra is készülök a csitári hegyekbe...,LoL mivel a mára tervezett túra ismét elmaradt...Angry No, nem a tegnapi bősi pálinka miatt, Nananem, csak hát az égiek valahogy nem akarják, ezt a túrát.Rain Küldtek egy kis rossz időt.Tstorms A következő időpont vasárnap vagyis 7-e.Sarcasm

u.i. a "MedvĂŠs-hĂĄz" lezsĂ­rozva...TupClapHello
BringĂĄsMaMa

rudee
Aggyisten!

Mama köszi az invitálást,de ha máskor időben észreveszem,akkor szavadon foglak.
De legalĂĄbb az vigasztal,hogy a SunnyogĂł Hallgarag defektet kapott (mĂĄr megint) SadClapZipitBlushing
RudeekirĂĄly alias Leples bitang

http://www.youtube.com/watch?v=G6zN-XlOX98
MaMa
Sziti, bringĂĄs, rolleros kollĂŠgĂĄnknak nagyon boldog szĂźlinapot. FlowerCuppFlower

Asszem, a hétvégén ismét nagy "szél" lesz a Csitári hegyek felé... főleg szombat után...MusicSörivóNa,meglássuk.
A tervemHello
p6180001_stredn.jpg titre-terv.jpg

BringĂĄsMaMa

MaMa
No, asszem, a csitári hegyeket elfújja a szél...Angry, egy héttel későbbre...HelplessBye

Na, meg pĂĄr kĂŠp, az alatti beszĂłlĂĄsrĂłl...
img_9034_stredn.jpg img_9021_stredn.jpg img_9026_stredn.jpg img_9018_stredn.jpg img_9002_stredn.jpg

Szerkesztette: MaMa - 2020. május 22. 06:58
BringĂĄsMaMa

Barna
Volt egy időszak mikor a mamatrek hű tagjai /én nem/Smile részt vettek egy téli túrán
melynek a neve ha jĂłl tudom " GIANT Marianka "volt ...-14 fok volt akkor / Rudeba mĂŠg a sz... is belefagyottSmileSmileSmile....egyszĂłval tegnap ĂŠn is megcsinĂĄltam valami hasonlĂł Ăştvonalat ,... ja plusz 25 fokban versenyen kĂ­vĂźl ĂŠs elmondhatom , volt mit csinĂĄlnomSmile. PĂĄlyĂĄk 1 osztĂĄlyĂşak , ĂŠlvezetes / single track/Smile pĂĄlyĂĄk csĂşcs. csak az volt
a gond , hogy elment a signĂĄl /nuku telefon/, s nem talĂĄltunk volna olyan bringĂĄst
kb. 20-at megszólítottunk aki tudta volna , hogy honnan jön s merre tart.Smile Első mozdulat a telefon után való nyúlás, dehát nekik sem volt signál !!! s este hat óra, az erdőben sötétedett , s vissza Mariankára 12 km. Na és ilyenkor jön a defekt /persze , hogy a
fent emlĂ­tett kolĂŠga kĂ­vĂĄntaSmile... 19,00-ra visszaĂŠrtĂźnk az autĂłhoz :
Ui:..volt egy vezetőnk, egy darabig... Igor, s szerintem is nagyon nyálas voltSmile
lfnb9563.jpg marian1.png marian2.png marian3.png

MaMa
Rudika-ne csak gyalogolj, bringĂĄzz is!!!Nana VasĂĄrnap a csitĂĄri hegygerincen..?HelplessHilariousHello
BringĂĄsMaMa

rudee
No jĂł napot !

BocsĂĄnat a kĂŠsĂŠsĂŠrt ,de dolgoztam (senki nem nevet, ĂŠrtitek ?! ) ShockPfft
Mama,kĂśszĂśnĂśm szĂŠpen a jĂłkĂ­vĂĄnsĂĄgokat,de aztĂĄn mĂŠgiscsak beszĂŠltĂźnk telefonon.LoL
Bizony,sokszor eszembe jut RoĹĄtĂ­n,biztosan az egyik legszebb emlĂŠk (legalĂĄbbis) az ĂŠn szĂ­vemben (no ez marha romantikusra sikeredett) Grin MĂŠg a WC-ĂŠt is ĂŠlvezetm, ti mĂĄr nem annyira.Pfft

LĂĄtom,ti azĂŠrt tekertek, Barnuska pedig rĂĄĂĄllt a piĂĄra Grin
MĂşlt 7vĂŠgĂŠn begyalogoltuk a JĂĄnoĹĄĂ­kove dieryt,aki mĂŠg nem volt,annak csak ajĂĄnlani tudom.Tup AkĂĄr hiszitek,akĂĄr nem,tervezem begyalogolni GĂ­mest is ĂŠs a KovĂĄcspataki hegyeket is. Mit ad Isten,arra is jĂĄrtatok,ahogy lĂĄtom.

Ha vĂŠge lesz mĂĄr ennek a cirkusznak,igyazĂĄn ĂśsszehozhatnĂĄnk mĂĄr valamit kĂśzĂśsen. Pl. egy VelencĂŠt is

ViszonlĂĄtĂĄs ! Jee
RudeekirĂĄly alias Leples bitang

http://www.youtube.com/watch?v=G6zN-XlOX98
MaMa
A szerető férj, mindenben támogatja a feleségét!!!NanaTupClapFlowerHilarious
MaMa csatolta az alábbi képet:
milujici_muz.jpg

BringĂĄsMaMa

Barna
kĂŠpek
img_6593.jpg img_6587_2.jpg fusb3085_1.jpg dhxp2699_1.jpg nitra3_1.png nitra2_1.png nitra1_1.png

Szerkesztette: Barna - 2020. május 11. 20:19

Barna
Mama, 2 sĂśr utĂĄn mĂĄr nĂĄlad is fekszenek a kĂŠpekSmileSmileSmile.Na erre azĂŠrt nem szĂĄmĂ­tottam
mármint az emelkedőre. Ennyi kihagyás után femászni a Zobor-ra, komoly megterhelés,....de a kilátás pazar, úgy , hogy a fájdalom / az alfelem/ gyorsan mulandóSmileSmileSmile
CsitĂĄr volt a tervben eredetileg....mĂĄszĂĄs utĂĄn nagyon gyorsan meggondoltam magam, egyszĂłval a "csitĂĄri hegyek " majd legkĂśzelebbSmile Nagyon szĂŠp a nitrai vĂĄr, draĹžovceie kĂĄpolna az erdei utak....jĂśhet az "A" tervSmileSmileSmile
ppxz5440.jpg img_6586.jpg

MaMa
Csak egy A,B, terv...Hello

A-CsitĂĄrTup
B-GĂ­mesZipit
titre_krt.jpg jelenec.jpg

Szerkesztette: MaMa - 2020. május 11. 11:35
BringĂĄsMaMa

MaMa
Én csak Zobor-hegynek hívom,Tup és már régen tervben volt.Tup Valahogy , mindig a magyar részt bringáztuk,Hmm de most, hogy ez van, kipróbáltuk ezt is.Clap Pénteken meglátogatott a Barna-Trek vezetője Bősről,Hilarious és feldobta ezt az útvonalat. LoLSzóval egyesült a "villanybrigád" és a (még) önerővel hajtott bringáscsapat. HilariousHát, jó emelkedő volt, az biztos,Stress de előtte megnéztük a nyitrai várat. SaycheeseMég itt sem jártam...Helpless A Zoborra mászás legvége "meredek és gyökeres" volt, mi nem másztunk fel a csúcsra,Frown de akadt "egy", aki felcipelte a bringát...ShockNa, meg a barlanghoz is...Shock Hát jó, elismerem, így könnyű a full carbonnal...,Sad de vitted volna magaddal a "Motorkát"...Hilarious
A kilátón erős volt a szél,Angry és sok volt az ember, ezért mentünk tovább az erdőbenTup, ahol jól járható, bringás utak vannak. TupEzután megnéztük a 11.században épült Dražovce-i kápolnát.Saycheese Majd vissza Nyitrára a sörözőbe...SörösMinden biztonságos intézkedést betartva...Nana
SzĂłval jĂł volt.Clap CsitĂĄr csak most kĂśvetkezik.Hello
20200510-zobor_1.jpg 20200510_112331_stredn_1.jpg 20200510_112556_stredn_1.jpg 20200510_112615_stredn_1.jpg 20200510_112653_stredn_1.jpg 20200510_130658_stredn_1.jpg 20200510_142716_stredn_1.jpg dscn2501_stredn.jpg dscn2519_stredn.jpg dscn2517_stredn.jpg

Szerkesztette: MaMa - 2020. május 11. 10:22
BringĂĄsMaMa

Barna
VasĂĄrnap a csitĂĄri dombokat tervezem meglĂĄtogatni / a csitĂĄri hegyek alatt rĂŠgen leeset a hĂł, azt hallotam kisangyalom..../ kb. 10,00-kor leszek a nyitrai vĂĄrnĂĄl....

MaMa
A mai nap kĂŠpekbenSaycheese
20200503_103349_stredn.jpg 20200503_103424_stredn.jpg 20200503_110448_stredn_1.jpg 20200503_110459_stredn_1.jpg 20200503_111117_stredn_1.jpg 20200503_122945_stredn_1.jpg 20200503_122259_stredn_1.jpg 20200503_105017_stredn_1.jpg 20200503-garamkvesd_1.jpg

Szerkesztette: MaMa - 2020. május 03. 20:07
BringĂĄsMaMa

Ugrás a fórumra: