Barna |
2020. június 11. 21:18
|

VadĂĄsz

Regisztrált: 2012.03.14
|
MĂĄr dolgozom a motoroson is szerintem is fejlĂłdni kell a korral , mivel ĂŠrzem, hogy korosodok !!! |
|
|
|
Barna |
2020. június 11. 21:09
|

VadĂĄsz

|
Mama, szombaton JĂł meleg lesz, van Ăştvonalad? Van Ăşj bringĂĄm, az igaz, hogy motor nĂŠlkuli azĂŠrt kiprĂłbĂĄlnĂĄm mielĂłtt ĂĄtĂŠpĂtem utira. Vagyis batrira megy ,de csak a vĂĄltoja |
|
|
|
MaMa |
2020. június 07. 22:31
|

NĂĄdor

Regisztrált: 2008.03.15
|
Na, felteszem a nagyfĂĄkat... igaz, ĂŠn csak kĂŠprĹl lĂĄttam. 
TovĂĄbbi jĂł hegymĂĄszĂĄst, ĂŠn maradok a bringĂĄzĂĄs mellett.
MaMa csatolta az alábbi képeket:
MaMa
|
|
|
|
Barna |
2020. június 07. 21:42
|

VadĂĄsz

|
Igen, az a pacal nagyon szeretett volna kijĂśnni , de hĹsiesen tartottam magam, akkor se hisz megfizettĂźk!!  HĂźlyesĂŠget sokszor csinĂĄlok, most is az volt!!!
A tĂşra nagyon jĂłl sikerĂźlt, ĂŠn mĂŠg ilyen nagy kidĹlt fĂĄkat nem lĂĄttam !! Dehogy az a
babeta Ăgy elhagyja magĂĄt??!! 50 kilĂłt emelgetni nem semmi! ... Fent a csĂşcson mĂĄr
azt is elfelejtettĂźk, hogy, hogy is kerĂźltĂźnk oda (a vĂĄrromnĂĄl) mert a lĂĄtvĂĄny pazar!!
Gýmes våråt mår jól szÊttszedtÊk az idŠfolyamån.....megÊrte a szenvedÊs
Barna csatolta az alábbi képeket:
|
|
|
|
MaMa |
2020. június 06. 22:36
|

NĂĄdor

|
HĂĄĂĄĂĄt, a mai napom nem ĂŠppen Ăşgy alakult ahogy elterveztem....   
SzĂłval, az idĹjĂłsok ismĂŠt rossz idĹvel fenyegettek vasĂĄrnapra , ezĂŠrt hegyi vezetĹnk javaslatĂĄra ĂĄttetĂźk a csitĂĄri tĂşrĂĄt, mĂĄra, azaz szombatra. TalĂĄlkozĂĄs tĂzkor CsitĂĄron, aztĂĄn nekivĂĄgtuk magunkat a CsitĂĄr-i hegyeknek. De, nem ĂĄm az elĹre eltervezett Ăştvonalon, nem, hanem a Garmin szerint... ĂllĂtĂłlag, az jobb Ăştvonalat tud, mint az ĂŠn gĂŠpem... HĂĄt igen, szĂŠp helyeken jĂĄrtunk, a sĂĄr sem okozott gondot, kanyarogtunk jobbra, balra, ereszkedtĂźnk le meg emelkedtĂźnk fel, ĂŠs mit ad Isten, GĂmesen kĂśtĂśttĂźnk ki, a vĂĄr alatti parkolĂłban. Na, hegyi vezetĹnk elĹĂĄllt egy jĂł Ăśtlettel, hogy vegyĂźnk rĂŠszt egy hegymĂĄszĂłs bringatĂşrĂĄn, fel a vĂĄrhoz... HĂĄt ĂŠn kiszĂĄlltam a csapatbĂłl, ĂŠs irĂĄny vissza a parkolĂł restijĂŠhez, ahol inkĂĄbb a 12-es KruĹĄĂł, ĂŠs a jĂł pacalleves tĂĄrsasĂĄgĂĄban vĂĄrtam a hegymĂĄszĂłk ĂŠs favĂĄgĂłk ĂŠrkezĂŠsĂŠt. Ez kb. mĂĄsfĂŠl Ăłra mĂşlva bekĂśvetkezett... TĂŠnyleg, Barnika, mi lett a pacallal? VisszajĂśtt a felszĂnre....?  AztĂĄn indulĂĄs vissza a szĂŠp erdei utakon az autĂłhoz. VĂŠgĂźl is klassz volt, mint ahogy azt alibis Gyula mondanĂĄ...
Ja, ĂŠs mĂŠg fogtam nĂŠgy kullancsot, Stupi szintĂŠn. Barnika te mennyinĂŠl tartasz..?
RemĂŠlem tĂşravezetĹnk kiĂŠlte vĂĄrmĂĄszĂĄsos igĂŠnyeit, legkĂśzelebb csak a komĂĄromi vĂĄrba vagyok hajlandĂł vele felmĂĄszni.
KĂŠt dudĂĄs egy csĂĄrdĂĄban nem fĂŠr meg... Ma, az okos engedett, na meg az okos szenvedett... De azĂŠrt jĂł volt, viszont a kĂśzeljĂśvĹben nincs tĂśbbĂŠ ĂştvonalmĂłdosĂtĂĄs. 
Magam tekerek, ĂŠs tudjĂĄtok, aki jĂśn, aki nem ĂŠn megyek...a sajĂĄt fejem utĂĄn!!!!
Szerkesztette: MaMa - 2020. június 06. 22:54
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. június 04. 19:14
|

NĂĄdor

|
Lesz mĂŠg valamikor szĂŠlmentes nap...? 
A StitĂĄrt is elfĂşjja a szĂŠl???
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. május 31. 08:28
|

NĂĄdor

|
Akkor mĂĄr most szĂłlok, hogy tovĂĄbbra is kĂŠszĂźlĂśk a csitĂĄri hegyekbe..., mivel a mĂĄra tervezett tĂşra ismĂŠt elmaradt... No, nem a tegnapi bĹsi pĂĄlinka miatt, nem, csak hĂĄt az ĂŠgiek valahogy nem akarjĂĄk, ezt a tĂşrĂĄt. KĂźldtek egy kis rossz idĹt. A kĂśvetkezĹ idĹpont vasĂĄrnap vagyis 7-e.
u.i. a "MedvĂŠs-hĂĄz" lezsĂrozva... 
MaMa
|
|
|
|
rudee |
2020. május 30. 15:50
|

NĂĄdor

Regisztrált: 2008.03.21
|
Aggyisten!
Mama kĂśszi az invitĂĄlĂĄst,de ha mĂĄskor idĹben ĂŠszreveszem,akkor szavadon foglak.
De legalĂĄbb az vigasztal,hogy a SunnyogĂł Hallgarag defektet kapott (mĂĄr megint)   
RudeekirĂĄly alias Leples bitang
|
|
|
|
MaMa |
2020. május 25. 20:55
|

NĂĄdor

|
Sziti, bringĂĄs, rolleros kollĂŠgĂĄnknak nagyon boldog szĂźlinapot.   
Asszem, a hĂŠtvĂŠgĂŠn ismĂŠt nagy "szĂŠl" lesz a CsitĂĄri hegyek felĂŠ... fĹleg szombat utĂĄn... Na,meglĂĄssuk.
A tervem
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. május 22. 06:52
|

NĂĄdor

|
No, asszem, a csitĂĄri hegyeket elfĂşjja a szĂŠl... , egy hĂŠttel kĂŠsĹbbre... 
Na, meg pĂĄr kĂŠp, az alatti beszĂłlĂĄsrĂłl...
Szerkesztette: MaMa - 2020. május 22. 06:58
MaMa
|
|
|
|
Barna |
2020. május 20. 21:31
|

VadĂĄsz

|
Volt egy idĹszak mikor a mamatrek hĹą tagjai /ĂŠn nem/ rĂŠszt vettek egy tĂŠli tĂşrĂĄn
melynek a neve ha jĂłl tudom " GIANT Marianka "volt ...-14 fok volt akkor / Rudeba mĂŠg a sz... is belefagyott  ....egyszĂłval tegnap ĂŠn is megcsinĂĄltam valami hasonlĂł Ăştvonalat ,... ja plusz 25 fokban versenyen kĂvĂźl ĂŠs elmondhatom , volt mit csinĂĄlnom . PĂĄlyĂĄk 1 osztĂĄlyĂşak , ĂŠlvezetes / single track/ pĂĄlyĂĄk csĂşcs. csak az volt
a gond , hogy elment a signĂĄl /nuku telefon/, s nem talĂĄltunk volna olyan bringĂĄst
kb. 20-at megszĂłlĂtottunk aki tudta volna , hogy honnan jĂśn s merre tart. ElsĹ mozdulat a telefon utĂĄn valĂł nyĂşlĂĄs, dehĂĄt nekik sem volt signĂĄl !!! s este hat Ăłra, az erdĹben sĂśtĂŠtedett , s vissza MariankĂĄra 12 km. Na ĂŠs ilyenkor jĂśn a defekt /persze , hogy a
fent emlĂtett kolĂŠga kĂvĂĄnta ... 19,00-ra visszaĂŠrtĂźnk az autĂłhoz :
Ui:..volt egy vezetĹnk, egy darabig... Igor, s szerintem is nagyon nyĂĄlas volt
|
|
|
|
MaMa |
2020. május 20. 15:40
|

NĂĄdor

|
Rudika-ne csak gyalogolj, bringĂĄzz is!!! VasĂĄrnap a csitĂĄri hegygerincen..? 
MaMa
|
|
|
|
rudee |
2020. május 16. 11:26
|

NĂĄdor

Regisztrált: 2008.03.21
|
No jĂł napot !
BocsĂĄnat a kĂŠsĂŠsĂŠrt ,de dolgoztam (senki nem nevet, ĂŠrtitek ?! )  
Mama,kĂśszĂśnĂśm szĂŠpen a jĂłkĂvĂĄnsĂĄgokat,de aztĂĄn mĂŠgiscsak beszĂŠltĂźnk telefonon.
Bizony,sokszor eszembe jut RoĹĄtĂn,biztosan az egyik legszebb emlĂŠk (legalĂĄbbis) az ĂŠn szĂvemben (no ez marha romantikusra sikeredett) MĂŠg a WC-ĂŠt is ĂŠlvezetm, ti mĂĄr nem annyira.
LĂĄtom,ti azĂŠrt tekertek, Barnuska pedig rĂĄĂĄllt a piĂĄra 
MĂşlt 7vĂŠgĂŠn begyalogoltuk a JĂĄnoĹĄĂkove dieryt,aki mĂŠg nem volt,annak csak ajĂĄnlani tudom. AkĂĄr hiszitek,akĂĄr nem,tervezem begyalogolni GĂmest is ĂŠs a KovĂĄcspataki hegyeket is. Mit ad Isten,arra is jĂĄrtatok,ahogy lĂĄtom.
Ha vĂŠge lesz mĂĄr ennek a cirkusznak,igyazĂĄn ĂśsszehozhatnĂĄnk mĂĄr valamit kĂśzĂśsen. Pl. egy VelencĂŠt is
ViszonlĂĄtĂĄs !
RudeekirĂĄly alias Leples bitang
|
|
|
|
MaMa |
2020. május 15. 09:13
|

NĂĄdor

|
A szeretĹ fĂŠrj, mindenben tĂĄmogatja a felesĂŠgĂŠt!!!    
MaMa csatolta az alábbi képet:
MaMa
|
|
|
|
Barna |
2020. május 11. 20:13
|

VadĂĄsz

|
kĂŠpek
Szerkesztette: Barna - 2020. május 11. 20:19
|
|
|
|
Barna |
2020. május 11. 20:05
|

VadĂĄsz

|
Mama, 2 sĂśr utĂĄn mĂĄr nĂĄlad is fekszenek a kĂŠpek  .Na erre azĂŠrt nem szĂĄmĂtottam
mĂĄrmint az emelkedĹre. Ennyi kihagyĂĄs utĂĄn femĂĄszni a Zobor-ra, komoly megterhelĂŠs,....de a kilĂĄtĂĄs pazar, Ăşgy , hogy a fĂĄjdalom / az alfelem/ gyorsan mulandĂł  
CsitĂĄr volt a tervben eredetileg....mĂĄszĂĄs utĂĄn nagyon gyorsan meggondoltam magam, egyszĂłval a "csitĂĄri hegyek " majd legkĂśzelebb Nagyon szĂŠp a nitrai vĂĄr, draĹžovceie kĂĄpolna az erdei utak....jĂśhet az "A" terv  
|
|
|
|
MaMa |
2020. május 11. 10:56
|

NĂĄdor

|
Csak egy A,B, terv...
A-CsitĂĄr
B-GĂmes
Szerkesztette: MaMa - 2020. május 11. 11:35
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. május 11. 10:15
|

NĂĄdor

|
Ăn csak Zobor-hegynek hĂvom, ĂŠs mĂĄr rĂŠgen tervben volt. Valahogy , mindig a magyar rĂŠszt bringĂĄztuk, de most, hogy ez van, kiprĂłbĂĄltuk ezt is. PĂŠnteken meglĂĄtogatott a Barna-Trek vezetĹje BĹsrĹl, ĂŠs feldobta ezt az Ăştvonalat. SzĂłval egyesĂźlt a "villanybrigĂĄd" ĂŠs a (mĂŠg) ĂśnerĹvel hajtott bringĂĄscsapat. HĂĄt, jĂł emelkedĹ volt, az biztos, de elĹtte megnĂŠztĂźk a nyitrai vĂĄrat. MĂŠg itt sem jĂĄrtam... A Zoborra mĂĄszĂĄs legvĂŠge "meredek ĂŠs gyĂśkeres" volt, mi nem mĂĄsztunk fel a csĂşcsra, de akadt "egy", aki felcipelte a bringĂĄt... Na, meg a barlanghoz is... HĂĄt jĂł, elismerem, Ăgy kĂśnnyĹą a full carbonnal..., de vitted volna magaddal a "MotorkĂĄt"...
A kilĂĄtĂłn erĹs volt a szĂŠl, ĂŠs sok volt az ember, ezĂŠrt mentĂźnk tovĂĄbb az erdĹben , ahol jĂłl jĂĄrhatĂł, bringĂĄs utak vannak. EzutĂĄn megnĂŠztĂźk a 11.szĂĄzadban ĂŠpĂźlt DraĹžovce-i kĂĄpolnĂĄt. Majd vissza NyitrĂĄra a sĂśrĂśzĹbe... Minden biztonsĂĄgos intĂŠzkedĂŠst betartva...
SzĂłval jĂł volt. CsitĂĄr csak most kĂśvetkezik.
Szerkesztette: MaMa - 2020. május 11. 10:22
MaMa
|
|
|
|
Barna |
2020. május 08. 22:03
|

VadĂĄsz

|
VasĂĄrnap a csitĂĄri dombokat tervezem meglĂĄtogatni / a csitĂĄri hegyek alatt rĂŠgen leeset a hĂł, azt hallotam kisangyalom..../ kb. 10,00-kor leszek a nyitrai vĂĄrnĂĄl.... |
|
|
|
MaMa |
2020. május 03. 19:57
|

NĂĄdor

|
A mai nap kĂŠpekben
Szerkesztette: MaMa - 2020. május 03. 20:07