Mai névnapos
Ma 2019. September 23. Monday,
Tekla napja van.
Holnap Gellért napja lesz.

Nap kel: 06:39
Nap nyugszik: 18:40
A nap vicce
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen?

Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Legújabb fénykép hozzászólások
MaMa - Várgesztes-i vár
MaMa - Várgesztes-i mászófal
MaMa - Terep-út a kilátóhoz
MaMa - Kilátás a kilátóból
MaMa - Somló-hegyi kilátó
MaMa - Vértessomló-i horgásztó
MaMa - Mátyás forrás
MaMa - Az Ördög szószék

A legutóbbi hozzászólások megtekintése bővebben

kiloMÉTER [béta]
Ma tekertek:
Ma még nem tekert senki

Tegnap tekertek:
Tegnap nem tekert senki

Heti toplista:
A heti toplistában még nem szerepel senki.

Havi toplista:
1. ricsi (282km)
2. Barna (237.2km)
3. MaMa (82km)

Tartozz Te is a legjobbak közé!
Statisztika
Az utolsó hét látogatói:
188
203
182
209
167
196
134
K Sze Cs P Szo V
H

Látogató
Oldalletötlés
Ma: 134 213
Tegnap: 196 347
2 napja: 167 295

Összes látogató: 415965

A statisztika 2013.1.9-én indult.

Partnereink
Időjárás előrejelzés
Vendégkönyv
MaMa
Sziasztok!
Néha még az egy kilométer tekerés is jólesik, főleg egy megterhelő nap után!
Emberek, ha Isten is úgy akarja, és az "Angyalok" is, akkor egy hét múlva már Roštínban a Kaminka nevű kempingben sörözve készülünk a szombati versenyre. Levinek, és Rudinak üzenem, hogy nem lesz gatyamosás a patakban, bőven hozzatok ruhát, mivel felrakom a Safety-ra a teknőt, így bőven elférünk a cuccokkal. Szóval minden napra egy gatya, és egy tiszta zokni! Ez követelmény! Levi, te meg csehül tanulj, ne szlovákul, mert ott már zsikáznak, habár a pivo az ott is csak pivo. De ahogy ismerlek, ezt a szót már ismered. Szóval, mivel pincérkedni is szoktál, te fogod kikérni a pivo-t. Ja, meg házi sonka, kóbi, szalonna, oldalas, az jöhet, hogy hát éhen ne halljunk, meg valami szovátai "kerítésszaggató" is jól hangzik. A bableves három napig kizárva, helyette jöhet a zsíroskenyér hagymával. Ne felejtsetek el edzeni, nem ám szégyent vallok veletek!Grin:tup:
Köszi Zsú-éknak a meghívást, de holnap nem tartok veletek. Otthon kell kézbe vennem a dolgokat. Ásó, kapa, nagyharang, fűnyíró meg hasonló kerti szerszámok. Amúgy mindenkinek jó tekerést kívánok!
Ma délután szabimesterrel söröztem. Szabi, kösz a cuccot, belenéztem, és este majd "gyakorlok" tervezek valamit, Szuper! Holnap este, ha ráérsz, tekerj ki hozzánk, körbetekerek veled Újfalun. Big Ben - Parlament, Sárga Macsek meg hasonló! Ja, útban hazafelé az enyhe "szellőben"többet tolattam, mint mentem előre.Shock:bugs: Ezért úgy döntöttem, hogy a Duna-töltést elhagyva a töltés aljában tekeregve értem haza. :clap:
Jó pihenést, kellemes hétvégét mindenkinek!Cool
 
rudee
Sziasztok! Látom,Bikery nagyon aktív vagy! Életben tartod az oldalt.:jee: Igen,1 hét múlva már Csehországban tekerünk,ha az idő is úgy akarja.Jólesik,ha az ember kipróbálhatja magát-utána az olyan cool!:clap:54 km hegyekben,sziklák között-nem piskóta,de az ember sok mindenre képes.:sarcasm: Holnap szelünk lesz(no nem a bentiekre gondoltam,hihi),asszem ez lesz csak a jó felkészülés Rostínra.:bugs: Mama, az angyalok felsorolásából kihagytad a pokol angyalait,akik bizony kemény csávók-nem éppen a kedvességükről és a segítőkészségükről híresek.Vagy a csacska angyalt is kihagytad.Nekem mindegy,csak valaki már jöjjön és küldjön egy jelet.Vagy itt van az Angyal Harlemből,kattintsatok csak a linkre: http://www.youtub...s-S5bLMz0- nekem már teljesen mindegy,csak már jöjjön! Szép estét,long live.....:king:
Rudeekirály alias Leples bitang
 
http://www.youtube.com/watch?v=G6zN-XlOX98
bikEry
Köszönöm szépen! Wink
Bár csak tizenvalahány kilométerecskét tekertünk az este, azért jól esett kikapcsolódni a suli után Smile
 
ervin
Sziasztok!!!
Végre péntek! Már csak 1 hét és Chřibsky maratón. Mostmár csak edzeni kéne...
Ery nagggyon jók a fotók, és remélem tegnap jól bicóztál!
ervin
 
www.roverservis.sk
bikEry
I'm back... Smile
Jól esett ez a rövidke tekerés... De ez is több, mint a semmi. Elvégre aki a keveset nem becsüli, a sokat nem érdemli. Grin
 
bikEry
Szép estét!

Vééégre csütörtök este! Pénteken meg nincs sulim! :clap:
Megyek is, tekerek egyet a haverommal a városban és környékén! Végre... "börtönéből szabadúlt sas lelkem................" Grin csak én most nem a rónák végtelenjét fogom látnii, mint Petőfi Grin
Ne tessék nagyon örülni, később úgyis visszajövök! :sarcasm: Grin
 
MaMa
Sziasztok!
Rudika, én nem haragszom, Blueangelre. Én érzem, hogy a MaMát nem hagyja cserben. Összes erejét Roštínra összpontosítja, hogy ott igazán szuper buli legyen. Hidd el, érzem, hogy itt nálunk is bejelentkezik, és tudom, hogy "kukkolja" az oldalt. A szombati időt meg nem szabad elítélni. Én már bringáztam sokkal rosszab időben is. Elárulok egy titkot!Frown Nekem van még egy másik angyalom is, aki nap mint nap vigyáz rám, akit én szolgálok és őrzök, akinek én köbözöm a deszkát és a gerendát, és akinek "havi rendszerességgel" csinálom a leltárt! Vagyis az én főnököm, aki "Angyal" már negyvenöt éve. :bugs:Egy igazi Ark-"Angyal". Vagy "Szájmon Templár", VadAngyal, és még sorolhatnám. De én hű maradok én Blueangel-omhoz, akinél nem kell leltározni, köbözni, és eddig még vigyázott ránk! Blue-a legközelebbi akcióm Roštín. Mutass valami jelet!
Na, most hogy az Angyalok elszálltak, bringára pattanok én is, és elhagyom a fatanyát, nyomás a Macsek. :lol:Majd este jelentkezek!
u.i. Mivan Rudika, feljebb mentél a ranglétrán?:clap:
MaMa voltam!
 
rudee
Minden jót emberek! Jelentkezett Blueangel,de nem itt,hanem amott(Ali-bi).Szóba se hozta a szombati "malőrt" !Legalább védekezne! Angry No,mindegy,mert mindent renderakhat még.Például gyönyörű időt kérünk szombatra,a jövő hétvégére(de azt már péntektől!) pedig egyenesen fantasztikusat! :bugs:Nem akarunk sárban és tócsákban,hidegben és esőben tekeregni Rostínban.Ott a nehézségekből éppen elég lesz a sok domb meg a szikla(rock,hihi):hilarious:.Bluebébi:helpless:,el tudod intézni? Ebben az esetben fátylat borítunk a múltra. Tudod mit,Bulonyéknak is szerezz jó időt a vasárnapi gyalogtúrára! Amúgy,mizu veletek trekkesek? :flower:Szálka,fogpiszkáló megszámolva,asszony,nő elrendezve(nekem itt lenne pár megjegyzésem:hihi),számlák befizetve,lopott holmi biztos helyen,pénz elásva-akkor jó. Legyen szép napotok,long live.....:king:
Rudeekirály alias Leples bitang
 
http://www.youtube.com/watch?v=G6zN-XlOX98
alibizsu
a link beszúrása nem úgy sikerült, ahogy gondoltam, de azért megtaláltok bennünket. Partnerkapcsolat, hála Stupinak, ezen az oldalon is van.
zsu
 
http://alibi.5mp.eu
alibizsu
Szombaton határi utak meghódítására indul az Alibi klub. Mindenkit szeretettel várunk. Részletek a [url]http://alibi.5mp.eu [/url]- n.
zsu
 
http://alibi.5mp.eu
bikEry
Üdv az újoncnak meg persze a többieknek is! Wink
Köszönöm szépen a dicséretet a képekkel kapcsolatban! De azért még bőven van mit fejlődnöm... Smile
Jó tekerést holnapra!
 
MaMa
Sziasztok! Végre SaFeTyPilot "újonckánk" is hozzászólt a dolgokhoz, remélem nem sokáig marad ebben a rangban! Ěn meg befejeztem a leltárt! Eltünt két gerenda, egy sor deszka, és pluszban van három használt fogpiszkáló! Holnap reggel már szabadon szárnyalok bringámon a melóba! Bízok a jó időben, habár nem sok jóval bíztatnak az időjósok! Shock
bikEry - szuperjók a képek! Az asztalon a (Rudi)sonka olyan élethű, hogy majdnem belenyúltam a monitorba! Az biztos, hogy az ezüst-lakodalmunkon SaFeTy-val(kicsit még odébb van) te leszel a fotós!!!
LadyMary - milyen az új munkahely? Remélem bejön, és lesz időd bejelentkezni a vendégkönyvbe. A tegnap rosszul fogalmaztam a hátsó feleddel kapcsolatban! Rudika, rögtön jelezte is. Én komolyan a (kemény) nyeregre gondoltam. Hisz ismersz, nem?:hilarious:
Most megyek szundizni, reggel vár a 15 km tekerés, vagyis fél hatkor indul a "Paddy", irány a fa-szállítók üzeme!
Jó éjt mindenkinek!
 
rudee
Jól látok,Safetypilot eljött a serpenyőtől,odaült a géphez és szólt a néphez?!:bugs:Előlépett egycsillagos újonckává? Ez igen,ezt nagyon gyorsan fel is írom valahová.Ez nagy fordulat a Mama-trek oldalán.Ezután már csak a biciklireülés következhet.Megemlítettem odahaza(Alibi),hogy mennyire beindult a fórum itt a Trek oldalán,de Safetypilot még erre is rátett egy lapáttal.:clap:A kukkolók pedig sírjanak,mert elvesztettek egy "öreg" harcost.Megyek,és felébresztem Juditomat,elmondom a hírt.Már itt is vagyok,nagyon gyorsan lerázott,úgyhogy meg is van az éjszakai programom,hihi.Asszem,ma sem gyűrjük össze a lepedőt!AngryBikerynek köszi a képeket :saycheese:és az időjárást,remélem igaza lesz.Mert,ha nem......:bugs:Szombatra várunk mindenkit a dűlőtúrán.Részletek az Alibi oldalon.Az újoncoknak mondom,hogy a link az Alibihez a "partnereinknél" van.:tup:Katikának pedig megpróbálok küldeni egy dalocskát,íme:http://www.youtube.com/watch?v=lBI_K4UzcjY&feature=related Legyen szép az álmotok,long live....:king:
Rudeekirály alias Leples bitang
 
http://www.youtube.com/watch?v=G6zN-XlOX98
SaFeTyPiLoT
Üdv mindenkit!
Hogy őszinte legyek jobban szeretek kukkolni Cool, mint írni, de azért mindig jólesik ha látom, hogy eszetekbe jutottam. A fórumon az utóbbi időben valóban nagy a sürgés-forgás.:argue:
Néha már késztetést érzek, hogy én is hozzászóljak.Wink
További jó csevegést!
 
bikEry
Na, nem kell tovább várni a képekre... Elérkezett A pillanat... Wink
Tehát akit érdekelnek az általam készített szombati képek, annak figyelmébe ajánlom az alábbi linket, innen letölthető: :saycheese:

De senki se számítson valami művészi képekre... hehe, az életlenséget ráfogom az időre, meg a rossz fényviszonyokra... :jee:

U.I.: akik megadták a mailcímüket, azoknak küldöm a linket oda is...
 
Tibusz
sziasztok! Tegnap este pedáloztam egy huszast , asszem ma is megyek. De megvárom a sötétedést nehogy valakinek maradandó lelki traumát okozzak az új sisakommal meg a bicinacival ! BikEry-nek üzenem hogy tanuljon ! Motiválóan hatna rád ha ismernél ,mert látnád hova jut az ember ha nem tanul ! Amúgy meg én is esti netes vagyok , 8-kor on , és éjfél off . A hétvégi bringa elmarad , most sílécre váltok . Chopok juh :tup: ! üdv.
tibusz
 
bikEry
Néztem pár helyen az időjárást... Eddig úgy néz ki, h a szombat elég szép lesz, de vasárnap esőkre számíthatunk... :S Na majd meglátjuk, addig még 10x változhat a helyzet.
 
bikEry
Hát ja, én este szinte mindig net előtt vagyok, nappal ritkábban.
Köszönöm szépen a szorítást! Eredmények leghamarabb csak jövő héten várhatók. Bár azt már most tudom, h nem teljesítettem fényesen... Sad És még holnap is vár rám egy ZH (=zárthelyi dolgozat), na meg hétfőn is... Shock El kéne végre páholni engem, h észhez térjek, mert már igazán az agyamra megyek! Ahhoz képest, h pár éve milyen stréber voltam, most nem bírom magam rávenni a tanulásra. Inkább bicajozom, olvasok... stb. szóval nem henyélek, de mindenfélét csinálok, csak sajna sulival kapcsolatosat nem. Elképesztően nincs kedvem ehhez a szemeszterhez! Na de mindegy, mindig volt valahogy, most is lesz... Az állandó lelkiismeret-furdalás előbb-utóbb majdcsak meghozza eredményét Smile
 
rudee
Szép reggelt!Tényleg sok új arc és név bukkant fel az oldalon,ami nem negatív dolog.És főleg éjjel nagy a mozgás és a gyúrás(wazze).:lol: Stupikám,nyomd a csillagot Rudeekirálynak,mert behoznak az újoncok! Egy királyt nem lehet csak úgy beérni!:bugs: Kösz. Bikery,mi a helyzet a dolival? Izgulunk érted és szorítunk neked.Tudod,a bicajos társadalomban nem létezhetnek "buta" emberek,hihi.:sarcasm: "a hátsó feled nagyon hamar megszokja a keményet! "-Mama,ezt te írtad LadyMarynek.Ezt te komolyan gondoltad?Szegény Mary-sokan vagyunk ám!Grin Safety hozzászólásait,aranyköpéseit pedig izgatottan várjuk,de ugyanúgy jelentkezhetne Blubébi is,akivel elszámolni valónk lenne a szombattal kapcsolatban.Talán beijedt?Shock További szép napot mindenkinek,long live.....Ja,a mai új szós vicc:Agresszív kismalac áthajt a piroson.-Kismalac ez a lámpa 3000 koronádba kerül-mondja a rendőr.-Nem kell !!!-mondja a kismalac.:hilarious:Lehet mosolyogni.:king:
Rudeekirály alias Leples bitang
 
http://www.youtube.com/watch?v=G6zN-XlOX98
bikEry
Hehe, már 2-csillagos újonc vagyok Grin
Reszkessetek többiek, nemsokára behozlak Titeket! :sarcasm:
Gyúrunk wazze! :lol:
 
Ugrás a fórumra: