levigepida |
2020. December 12. 18:01
|

Főkamarás

Regisztrált: 2008.03.31
|
Boldog születésnapot MaMa!😊👍🍻🏆
Levigepida
|
|
|
|
Barna |
2020. November 05. 10:40
|

Vadász

Regisztrált: 2012.03.14
|
Kareszmamának boldog szülinapot kívánok, s kívánom , hogy mielőbb kergethesse a
levágásra szánt malackákat /disznókat/     |
|
|
|
MaMa |
2020. August 01. 07:15
|

Nádor

Regisztrált: 2008.03.15
|
Bajót-Mogyorósbánya-Péliföldszentkereszt-szép túra , jól járható utakkal, hűs erdőkben. Csak ajánlani tudom, vagy bringán, vagy gyalog, mindenhogy szép. Ja, és ott a barlang, kicsit meredek a feljutás, de megéri. Én tegnap kihagytam, de még ide visszatérek a közeljövőben egy gyalogtúra keretében. Na, szép napot nektek.
MaMa csatolta az alábbi képeket:
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. July 30. 20:42
|

Nádor

|
Pilisi túra  
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. July 26. 20:57
|

Nádor

|
Hát végre eljött a Csitár-i túra ideje. Az idő szuper, a felállás három az egy ellen, vagyis három "keservesen" kínlódó bringás egy "motoros" ellen... Sár meglepően kevés, szúnyog és kullancs ellen repelent, kilátas jó, de a tervezett csitári nyolcas sajnos teknikai okokból elmaradt, mivel az egyik csodabringa megadta magát... Annyit elárulok, hogy nem a Motorkáról és nem a Vasmacskáról van szó...) Mint a Forma-1 ben, Ricardo autójában, az a fránya automata váltó... Igaz, csak egy csavar, de hát ilyen a modern bringás időszak... Motorka meg autóváltó, meg mindenféle ketyere. Probléma megoldva, tehát útvonal kicsit módosítva, de teljesítve, és szerintem azért jó túra volt... Maradt itt még pár bejáratlan útvonal, amit még be kell járni. Igaz Igor kevesellette az emelkedőt... vagy talán a Hallgatag panaszkodott..??? 
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. July 06. 10:55
|

Nádor

|
A képek is hőgutát kaptak...
Én tegnap egész nap "Alexával" voltam , és tanítottam villanyt meg rolót kapcsolni... Estére megtanulta... Aztán a Csente csárdában fejeztük be a napot..., záróráig...
Viszont hétvégén Csitári nyolcast tervezek , aztán irány a Kárpátok... Vajkán keresztül!!! 
amúgy Barnika, az a fagyi azon a képen az lóadag volt....volt vagy félvödörre való...
MaMa
|
|
|
|
Barna |
2020. July 05. 21:56
|

Vadász

|
Ilyen melegben csak három dolgot tudtam kitalálni  Fagyizni, sörözni, fröccsözni
ja és persze eltekerni győrbe a belvárosba s majd Véneknek vissza a Duna parton !!!
/kavicsos/   Igor a félutban hívta a feleségét, hogy készítsen jeget az alfelére, hűtésére!!  
Barna csatolta az alábbi képeket:
|
|
|
|
MaMa |
2020. June 29. 20:27
|

Nádor

|
Szórakozás, csaposlegény, szakácsinas és főszakács. Ja, és a "girl"ek...
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. June 29. 19:58
|

Nádor

|
A hétvége képekben
Szerkesztette: MaMa - 2020. June 29. 20:04
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. June 23. 12:33
|

Nádor

|
"Medvés"ház lezsírozva.... Túravezetőnk igazi macit is ígért...
Sör, bor, pálesz, csak 18 felett... 
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. June 16. 20:06
|

Nádor

|
http://www.cyklom...ny-termin/  
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. June 12. 20:44
|

Nádor

|
Na, nincs holnap Vajka, asszem jön a B-terv... Csitár vagy Malomvölgy, esetleg Kemence..? Vagy csak vasárnap? Nemtom. A Hallgatag is hallgat...
u.i. most olvasom az időjárást... lefújva minden!!!
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. June 12. 13:24
|

Nádor

|
Tanultam a múltkori túrából....
Semmi hegy, semmi mászás, oda mehetsz az Igorral... Fiatalok vagytok, bírjátok a strapát...
Van saját útvonalam, amibe nincs beleszólás. Megyek Vajkára, és viszem az agyoncsúfolt "Motorkámat", aszfaltozni fogok, meg kompozni, meg nem utolsó sorban sörözni...a Sörgödörben, vagy a Hullámsírban, vagy mi van arrafelé, , ha megjön a vihar...
MaMa
|
|
|
|
Barna |
2020. June 11. 21:18
|

Vadász

|
Már dolgozom a motoroson is szerintem is fejlódni kell a korral , mivel érzem, hogy korosodok !!! |
|
|
|
Barna |
2020. June 11. 21:09
|

Vadász

|
Mama, szombaton Jó meleg lesz, van útvonalad? Van új bringám, az igaz, hogy motor nélkuli azért kipróbálnám mielótt átépítem utira. Vagyis batrira megy ,de csak a váltoja |
|
|
|
MaMa |
2020. June 07. 22:31
|

Nádor

|
Na, felteszem a nagyfákat... igaz, én csak képről láttam. 
További jó hegymászást, én maradok a bringázás mellett.
MaMa
|
|
|
|
Barna |
2020. June 07. 21:42
|

Vadász

|
Igen, az a pacal nagyon szeretett volna kijönni , de hősiesen tartottam magam, akkor se hisz megfizettük!!  Hülyeséget sokszor csinálok, most is az volt!!!
A túra nagyon jól sikerült, én még ilyen nagy kidőlt fákat nem láttam !! Dehogy az a
babeta így elhagyja magát??!! 50 kilót emelgetni nem semmi! ... Fent a csúcson már
azt is elfelejtettük, hogy, hogy is kerültünk oda (a várromnál) mert a látvány pazar!!
Gýmes várát már jól széttszedték az idő folyamán.....megérte a szenvedés
Barna csatolta az alábbi képeket:
|
|
|
|
MaMa |
2020. June 06. 22:36
|

Nádor

|
Hááát, a mai napom nem éppen úgy alakult ahogy elterveztem....   
Szóval, az időjósok ismét rossz idővel fenyegettek vasárnapra , ezért hegyi vezetőnk javaslatára áttetük a csitári túrát, mára, azaz szombatra. Találkozás tízkor Csitáron, aztán nekivágtuk magunkat a Csitár-i hegyeknek. De, nem ám az előre eltervezett útvonalon, nem, hanem a Garmin szerint... Állítólag, az jobb útvonalat tud, mint az én gépem... Hát igen, szép helyeken jártunk, a sár sem okozott gondot, kanyarogtunk jobbra, balra, ereszkedtünk le meg emelkedtünk fel, és mit ad Isten, Gímesen kötöttünk ki, a vár alatti parkolóban. Na, hegyi vezetőnk előállt egy jó ötlettel, hogy vegyünk részt egy hegymászós bringatúrán, fel a várhoz... Hát én kiszálltam a csapatból, és irány vissza a parkoló restijéhez, ahol inkább a 12-es Krušó, és a jó pacalleves társaságában vártam a hegymászók és favágók érkezését. Ez kb. másfél óra múlva bekövetkezett... Tényleg, Barnika, mi lett a pacallal? Visszajött a felszínre....?  Aztán indulás vissza a szép erdei utakon az autóhoz. Végül is klassz volt, mint ahogy azt alibis Gyula mondaná...
Ja, és még fogtam négy kullancsot, Stupi szintén. Barnika te mennyinél tartasz..?
Remélem túravezetőnk kiélte vármászásos igényeit, legközelebb csak a komáromi várba vagyok hajlandó vele felmászni.
Két dudás egy csárdában nem fér meg... Ma, az okos engedett, na meg az okos szenvedett... De azért jó volt, viszont a közeljövőben nincs többé útvonalmódosítás. 
Magam tekerek, és tudjátok, aki jön, aki nem én megyek...a saját fejem után!!!!
Szerkesztette: MaMa - 2020. June 06. 22:54
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. June 04. 19:14
|

Nádor

|
Lesz még valamikor szélmentes nap...? 
A Stitárt is elfújja a szél???
MaMa
|
|
|
|
MaMa |
2020. May 31. 08:28
|

Nádor

|
Akkor már most szólok, hogy továbbra is készülök a csitári hegyekbe..., mivel a mára tervezett túra ismét elmaradt... No, nem a tegnapi bősi pálinka miatt, nem, csak hát az égiek valahogy nem akarják, ezt a túrát. Küldtek egy kis rossz időt. A következő időpont vasárnap vagyis 7-e.
u.i. a "Medvés-ház" lezsírozva... 
MaMa
|
|
|